Ben jij klaar voor foto’s
die jou en jouw klanten blij maken?

Je wilt foto’s die professioneel zijn. En klanten, inwoners, werknemers en leerlingen ambassadeurs van je maakt. Beelden die oprecht zijn. Aandacht, betrokkenheid en warmte uitstralen. Eigen beelden, die recht doen aan jou of jouw bedrijf.

Maar ja, hoe doe je dat?
Tijd voor je eigen unieke beelden. 

Fotografie van ‘echte’ mensen zonder opsmuk.
Fris en kleurrijk van stijl.
Echt gefotografeerd.


Ik ben Manon Carboni, fotograaf & beeldspecialist. Na de Hogeschool van de Kunsten werk ik freelance designer en sinds enige tijd weer als fotograaf. Nu werk ik als communicatieadviseur en beeldspecialist bij diverse publieke dienstverleners. Andere blij maken met mooie beelden & verhalen met maatschappelijke impact. Dat is in het kort waar ik blij van word.

Maar genoeg over mij. Laten we het nu over jou hebben…

Jij zoekt professionele fotografie die communiceert en er ook nog goed ziet. Ik zorg graag voor herkenning vertrouwen én  mooie portretten en reportages.

Ik zie er naar uit om persoonlijk kennis te maken.

 Wil je meer weten over mijn werk als designer en communicatieadviseur?
Neem dan een kijkje op: 
www.blijjetezien.nl

Hoe fijn is het om complimenten te mogen ontvangen over mijn door Manon ontworpen communicatie.
Manon bezit het talent om echt naar je te luisteren en je persoonlijkheid te vangen in haar creatieve ontwerpen.
Het lukt het haar iedere keer weer helder neer te zetten, wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil bereiken. Onze samenwerking werking is al 20 jaar een borrelende bron van creativiteit en ik hoop dat dat we elkaar nog lang zullen blijven inspireren, want Manon…ik ben blij met jou!

Jose van Stokhem

Manon is zeer creatief, denkt over de grenzen heen – of erbinnen, als dat nodig is – en is enorm collegiaal. Als de klus erom vraagt dan gaat ze net zolang door tot er een perfect eindresultaat is behaald. Een resultaat waarin ze haar eigen expertise laat zien, en die ze tegelijkertijd perfect matcht met de wensen van de opdrachtgever.
En dat resultaat komt er dan ook, altijd!

Ellen Veldhuis

BLIJ JE TE ZIEN
Kennismaking

Ik ben heel benieuwd naar jou en jouw vraag. Wat wil je bereiken met mijn inzet? Wat is voor jou belangrijk? Dit is ook het moment om te zien en te voelen of ik de juiste fotograaf ben voor jou en de opdracht.

BLIJ JE TE ZIEN
Klaar voor de start

De opdracht gaat start wanneer jij hebt aangegeven met mij door te gaan. Je krijgt nu ook mijn opdrachtbevestiging opgestuurd en een checklist.

BLIJ JE TE ZIEN
Planning

Het succes van de fotoreportage(s)* zit in de planning. Is het het duidelijk is voor alle partijen wat er verwacht wordt. Wat moeten we regelen voordat de fotoreportage(s) gaat plaatsvinden: Denk aan (goedkeuring) van personen, locaties, & attributen. (props).Nu wordt de fotoreportage ook ingepland.

BLIJ JE TE ZIEN
Fotoshoot

Tijd voor actie!
Nu gaan we aan de slag met het maken van de fotoreportage(s)!

BLIJ JE TE ZIEN
Selectie & eindresultaat

Alle foto’s gaan door het selectieproces . Gaan in in een online galerij. Zodat je op je gemak kunt kiezen. Vervolgens wordt de beeldbank opgeleverd.

BLIJ JE TE ZIEN
Evaluatie

Wij hebben contact om te kijken of alles naar wens is en of ik nog wat voor je kan betekenen. Want ben jij blij?
Dan ben ik het ook!