Kennismaken?

Ik geloof in de kracht van positieve beeldverhalen. En werk met mijn expertise en ervaring graag mee aan een wereld en een concept waarin aandacht is voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Na de kunstacademie werkte ik als freelance designer, communicatiespecialist en sinds enige tijd weer als fotograaf.

Wil je mij beter leren kennen?
Ik ben altijd in voor een kopje koffie of een goed gesprek voor mogelijke samenwerking!
Bel of app mij gerust op 0624419907 of mail naar
manon@blijjetezien.nl


Waarom jij?

Ben jij klaar om jezelf en je bedrijf in de spotlight te zetten? Dan hoor ik graag van je! Natuurlijk zit je nog nergens aan vast. We gaan eerst samen kijken of we de juiste klik ervaren, wel zo fijn!

Waarom ik?

Visuele inlevingsvermogen, intuïtie in communicatie met ervaring met beeldcommunicatie resulteren in unieke beelden en verhalen.
Kan ik jou daar mee van dienst zijn?

Portretten
0
Reportages
0
Beeldbank
0
Vastgoed
0

Blije klanten:

Lucie van de Braak

Manon creëert binnen korte tijd een ontspannen sfeer wat zorgt voor foto’s waarop ik mijzelf volledig herken.

Daarnaast heeft zij echt oog voor een mooie compositie.

Aanrader dus!

Ellen Veldhuis

Manon is zeer creatief, denkt over de grenzen heen – of erbinnen, als dat nodig is – en is enorm collegiaal.

Als de klus erom vraagt dan gaat ze net zolang door tot er een perfect eindresultaat is behaald.

Een resultaat waarin ze haar eigen expertise laat zien, en die ze tegelijkertijd perfect matcht met de wensen van de opdrachtgever.
En dat resultaat komt er dan ook, altijd!

Mionne Bolleurs

Manon heeft een unieke creatieve blik die ze in prachtige doeltreffende foto’s weet vast te leggen. Haar oog voor detail, styling en interieur combineert ze met enthousiasme en vakmanschap.

In ons geval wist ze de ideale vakantiesfeer te vangen met als resultaat dat er vele toeristen van over de hele wereld verleid werden ons vakantieadres te boeken.

Het is altijd een genot met Manon samen te werken en ik kijk uit naar meer projecten in de toekomst.


Marjo Koppert

Voor een uniek project op de Veluwe was onze Stichting op zoek naar een fotograaf om
met name het verbinden
tussen mensen vast te leggen.

Persoonlijk kende ik Manon uit het verleden en wist dat zij een integer en creatief persoon is. Manon heeft een prachtige reportage voor ons gemaakt. Zij wist de voor ons belangrijke pijlers in beeld te vertalen!

Jose van Stokhem

Lifestream opleidingen

Hoe fijn is het om complimenten te mogen ontvangen over mijn door Manon ontworpen communicatie. Manon bezit het talent om echt naar je te luisteren en je persoonlijkheid te vangen in haar creatieve ontwerpen.

Het lukt het haar iedere keer weer helder neer te zetten, wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil bereiken. Onze samenwerking werking is al 20 jaar een borrelende bron van creativiteit en ik hoop dat dat we elkaar nog lang zullen blijven inspireren, want Manon…ik ben blij met jou!